Monday, January 18, 2021 2:43:09 AM - Markets closed
VN-INDEX 1,194.20 +6.80/+0.57%
HNX-INDEX 225.47 +3.20/+1.44%
UPCOM-INDEX 78.64 +0.88/+1.13%
Analysis Reports
Stockbiz.vn analysis reports provides a comprehensive and complete analysis of the industry, business and economic issues.
Keywords:
Category:
Source:
Sector:
 
Search reports by symbol:    A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z    All
Title: Báo cáo chiến lược thị trường 01/2021: Nắm chắc cơ hội
Category: Market Overview
Source: Saigon Securities Incorporation
Sector:
Company:
Detail:
Date: 1/12/2021 Pages: 17 Language: Vietnamese File Type: Size: 755 Kb
How useful is this report?
 (0 ratings. You must sign in to rate.)
 
Summary:
Chúng tôi bắt đầu có quan điểm thận trọng nhất định sau một thời gian duy trì quan điểm rất tích cực về TTCK. Thị trường đã có sự phục hồi rất ngoạn mục từ mức đáy của năm 2020 và chúng tôi không loại trừ kịch bản điều chỉnh ngắn hạn của VNIndex với 2 vùng hỗ trợ gần nhất lần lượt là 1.094 và 1.067 điểm.
 
Tuy nhiên cho cả năm 2021, thị trường vẫn đang vận động trong một xu hướng tăng chủ đạo khi các động lực tăng trưởng cho nền kinh tế Việt Nam tiếp tục phát đi tín hiệu đúng định hướng và NHNN sẽ chưa điều chỉnh chính sách nới lỏng. Bên cạnh dòng tiền từ nhà đầu tư cá nhân, dòng vốn ETF khả năng sẽ là nhân tố hỗ trợ cho thị trường tiếp tục cân bằng nhanh trước các nhịp điều chỉnh và tiến đến các vùng điểm số cao hơn trong tháng.
 
Kỳ vọng tăng trưởng đang dẫn dắt xu hướng tăng chung của thị trường lẫn giá cổ phiếu. Vì vậy, trong tháng 01/2021 chúng tôi nhấn mạnh đến các yếu tố dẫn dắt tăng trưởng trong cả ngắn hạn lẫn dài hạn cho cơ hội đầu tư ở 12 cổ phiếu bao gồm DXG, QNS, NDN, VHM, SZC, MBB, TCB, CTG, BVH, HPG, MWG, PNJ.
View reports by category
We continuously improve our services, here are the latest updates...
Portfolio
Allow you to monitor a customised group of securities. You can set up multiple Portfolios to help you better manage your investments.
Trigger Alerts
Get up-to-date alerts delivered directly to your email address.
Stock Screener
Allow you to filter the market and find exactly what sort of company you are looking for.
Live Terminal
Get instant access to FREE REAL-TIME streaming quotes for hundreds of stocks from HOSE, HNX and UPCOM exchanges.